Beoordelingen

Laat hieronder uw beoordeling over Haardhoutduiven.nl achter.

Beoordelingen van klanten

Door: Kenneth Wernicke op 23-12-2014

Super!! Had hout nodig, liefst nog voor de kerst, had er een hard hoofd in, maar dinsdag besteld, dezelfde dag nog geleverd en nog wel op de plek die ik wilde. Thnx!

Door: Fam. A.H. op 23-12-2014

Prima levering en service! Ook hier hadden we nog hout nodig voor de kerst, direct de volgende dag bezorgd. De meeste bedrijven hadden geen droog hout meer. Betrouwbaar en betaalbaar. Van te voren een berichtje of het uitkomt om te komen leveren.

Door: Sjoerd Groot op 19-12-2014

Heerlijk opgewarmt aan jullie haardhout tijdens onze uitvoering 4 vuurkorven gestookt prettig en handzaam verpakt in de zakken was top geregeld!! Groeten Sjoerd.

Door: Marnix op 12-02-2014

Top hout voor de tweede keer, netjes en vriendelijk volgens afspraak geleverd. Alles prima, bedankt!

Door: mark op 09-01-2014

Dag Marco, Nogmaals hartelijk dank voor het geleverde hout. Kwaliteit is klasse. Ik heb voor een beurs in Oostenrijk een beetje hout nodig voor decoratie. Hoeveel zit er ongeveer in die zakken welke jij mij gebracht hebt. Heb je deze in Duiven op voorraad liggen?

Door: Henk B. op 12-11-2013

Dank je voor de geweldige service. Het is ideaal om telkens een deel van de kieper in de kruiwagen te laden en dan te stapelen. Graag de volgende keer weer net zo!
Groet, Henk

Door: R. de Groot op 22-10-2013

Dag Marco

Ik wil je toch even laten weten dat wij met z'n vieren bijzonder tevreden zijn met Boks haardhout duiven. 
Een soepele kennismaking, fijn contact over en weer en mooi schoon hout wat prachtig brandt. En heel vriendelijk gebracht is!

Een warme winter gewenst en nogmaals dank voor jou en je mensen!


Groet
Ruud de Groot
Velp

Door: Donker op 19-10-2013

Een bedrijf waar service en goede naam hoog staat aangeschreven. Bij mijn bestelling van 6 kratten Essen hout was per ongeluk 1kuub hout van mindere kwaliteit geleverd. Het bedrijf trok dit zich aan en heeft mij ruimschoots gecompenseerd met hout dat goed geschikt is voor de open haard.

Door: Heuveling op 11-08-2013

Inmiddels 4 bestellingen, het haardhout is droog en van prima kwaliteit, Voor deze prijs? ik ben er blij mee.

Door: marco Bl. op 08-07-2013

Hi Marco Dank voor je mail. Ja prima hout en lekker droog. Zien elkaar weer en alvast fijne vakantie. gr Marco

Door: Wil op 02-07-2013

Hoi Marco,

Prima geregeld. Alles staat netje op zijn plek; we kunnen stoken!

 

Bedankt.

Door: Hans op 08-06-2013

Hoi Marco, Het hout brandt inderdaad perfect! Toch maar snel hopen op zomerweer, maar aan het hout ligt het niet :-). Groeten, Hans

Door: Fam. Dijkman op 07-06-2013

Geachte heer Berendsen, Wij hebben 27 mei jl 2m³ haarthout ( Essen ) ontvangen. Wij hebben dit gebruikt in een open haardkorf buiten en in onze openhaarden binnen. Onze dank voor de correcte levering, droge en niet spetterende kwaliteit. We hebben al veel belovende hout leveranciers gehad, maar bij levering en gebruik nooit naar ons zin. Dus blijf deze kwaliteit leveren dan heb je aan ons een vaste klant! Met vriendelijke groet, Fam. Dijkman

Door: P.Derksen op 03-06-2013

Geachte heer Marco, Bedankt voor de levering essen hout! we hebben inmiddels 14 m3 in onze centrale kachel verstookt. We zijn tevreden over de hout kwaliteit die geleverd is en tegen een interresant tarief. Groet, P.Derksen

Duiven

Marketing 45, 6921 RE Duiven

Stokkum

Gendringen

Grotestraat 44, 7081 CH gendringen

Altijd een vestiging bij u in de buurt!